onsdag 27. oktober 2010

Redesign!

Denne uken fikk vi en ny oppgave i programfag.

Redesign!

Vi skal rett å slett lage noe nytt av noe gammel! Så morro!
Vi må lage noe som kan knyttes opp til et av de 52 håndverksyrkene som vi kan gå videre på etter dette året.
Det lureste for de som er usikker på hva de vil bli videre , er å gjøre oppgaven ut i fra det man er usikker på om man vil bli.Jeg skal bli barne og ungdomsarbeider, men stusser enda på om det virkelig er det jeg vil, så jeg har valgt tekstil i denne oppgaven.(mer om det senere).

Det første vi gjorde på tirsdagen var å lage et moodboard. Dette er en del av oppgaven. Der skulle vi ha med for eksempel, stil, farger,stemning,verktøy osv. Dette ble resultatet av mitt:
Jeg skal lage en pute, med bilde med et av bryllupsbildene mine. Jeg skal lage en blanding av svart-hvitt og sepia når det gjelder farger. Jeg skal hekle blomster som jeg skal ha på, samt perler, og bånd. Stoffet jeg skal bruke har endel tekst på.
Jeg skal og se om jeg har noen stempel hjemme fra scrappingen som jeg eventuelt kan bruke på puten.

  Vi har og fått beskjed om at vi hver dag skal skrive et blogginnlegg, og kommentere minst to andre fra klassen. Dette for å introdusere oss skikkelig med bloggingen. Derfor må vi og ta masse bilder etterhvert som dagene og arbeidet går.

I dag, (onsdag), har vi fått en design og tekstil oppgave med studentene som skal være hos oss noen uker til. Vi fikk et hefte med enkle tegninger av en damekropp, der vi skulle kopiere dette over på et tegneark med lysbordet, og tegne på kjoler, jakker, topper, bukser osv. Ganske kjekt egentlig.Jeg er ikke særlig flink til å tegne, men det var morro å gjøre noe nytt.
Her er forresten bilder av utstillingen vi har på skolen nå etter forrige oppgave, der vi laget fargesirkelen på en kreativ måte.Jeg har laget den runde kollasjen med hull i, og skjerfet.

1 kommentar:

  1. D ble noen UTROLI fine teininger, du e veldig flink t å tegna å e flinke t å bruga fantasien på kos du vil ha d! likte bildene dine :)

    SvarSlett